Om half negen vanochtend stonden er vijf enthousiaste trainers klaar bij basisschool de Leeuwerik om de jongste kinderen korfballes te geven.

We hebben nog steeds hulp nodig bij het Schoolkorfbaltoernooi! Kan jij helpen met trainen geven op maandag 9 april of woensdag 11 april van 18:00-18:45 of fluiten op het toernooi zelf op 18 april? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 1007 3307

Heb jij die trainer die op dinsdagavond een uurtje over heeft? Dan is onze A2 op zoek naar jou!

Plaatje Fotoactie WEBsite
Een aandenken!

Het sparen van onze sportplaatjes is al heel erg leuk, maar wat dacht je van een mok, poster of sleutelhanger met je eigen sportplaatje?
Bestel deze unieke items uiterlijk vrijdag 13 april en haal ze vanaf maandag 7 mei op bij de club!

De opbrengst van Jantje Beton bedraagt  dit jaar bruto  € 142,40 Opbrengst Jantje Beton 2018 Velocitas

Dat wil zeggen dat wij 50 % van dit bedrag van Jantje Beton zullen ontvangen.
Ten opzicht van vorig jaar is dit heel wat, toen hadden we niets.

Zaterdag 31 maart om 15.15 uur (voor wedstrijd van Velocitas 1)

Stimuleer sportiviteit

Korfbalregels