Wil je gaan sporten en wil jij lid worden van de leukste korfbalvereniging van Nederland, waar je naast korfballen ook leuke mensen ontmoet en mee kunt doen aan een heleboel activiteiten? Word dan lid van SV-Velocitas.

Velocitas organiseert naast het korfbal uiteenlopende evenementen en activiteiten. Een vereniging waar je vanaf 3 jaar van harte welkom bent, en waar je je snel thuis zal voelen.

Kom gewoon eens kennismaken met de sport en onze vereniging. Je kan een keer komen kijken bij een training of wedstrijd. Ook is het mogelijk om een paar keer gratis mee te trainen. Gewoon om te kijken of het bevalt.

Wil je meer informatie? Stuur mij gerust een e-mail. Ik zal dan contact met je opnemen. Tevens zal ik je uitgebreid informeren over onze vereniging en eventuele vragen beantwoorden. Je kunt ook gelijk het aanmeldformulier downloaden, invullen en versturen. Ook dan zal ik contact met je opnemen.

Lonneke van Achthoven

Soort lid  Leeftijd op peildatum (1 Januari) Jaarbedrag
Senioren  19 jaar en ouder € 235,00
Seniorenselectie  19 jaar en ouder € 255,00
Junioren  16 t/m 18 jaar € 209,00
Aspiranten  12 t/m 15 jaar € 153,00
Pupillen  6 t/m 11 jaar € 143,00
Welpen  < 6 jaar € 100,00
Niet spelende leden / Recreanten  nvt € 63,00

Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 11,50 + 1 pasfoto.

Het inschrijfgeld voor overige leden bedraagt € 5,00 + (voor spelende leden) 1 pasfoto.

Download: Aanmeldformulier

Geen activiteiten gevonden