Grote Clubactie
1 oktober is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2016 gestart! Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers langs de deuren gaan of naar vrienden en familie om loten te verkopen.
Ook dit jaar doet Velocitas mee aan de Grote Clubactie!

GCA 80procent

De verkoop van de Grote Clubactie is inmiddels gesloten, alle verkochte loten zijn ingevoerd. Er zijn door 42 verkopers in totaal 401 loten verkocht met een totale opbrengst van € 1.203,00 waarvan € 962,40 naar Velocitas gaat.

GroteClubactie overlay

Elk jaar in september vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Geen activiteiten gevonden