Schoolkorfbal toernooi

resized skt 2017
Het was afgelopen woensdag gezellig druk op de korfbalvelden van Velocitas. Bijna alle basisscholen uit Leiderdorp kwamen op bezoek om mee te doen met het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi van de Leiderdorpse vereniging. Uiteindelijk gingen de Koningin Juliana School en de Kastanjelaan School er met de prijzen vandoor.

Op woensdag 19 april vindt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi 2017 plaats. Van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur hopen we er net als voorgaande jaren weer een sportieve middag van te maken. Om deze middag goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar heel veel vrijwilligers.

Bij deze doen wij dan ook een oproep aan iedereen die in de gelegenheid is een steentje bij te dragen aan ons schoolkorfbaltoernooi om er weer een groot succes van te maken! We zoeken . . . .

Op woensdag 19 april 2017 vindt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats, een prachtig sportevenement voor Velocitas!

Geen activiteiten gevonden