Velocitas toernooi
It’s a recurring tradition: the Velocitas International Korfball Tournament! With over 55 teams participating on our home ground on the 26th of August, the 41th edition will be bigger and better than ever before! The most important facts about our tournament:

Ook dit jaar zijn we natuurlijk weer van de partij: ons eigen internationale korfbaltoernooi! Met ruim 55 teams die dit jaar weer zullen aantreden belooft de 41e editie van het toernooi nu al één groot feest te worden. De belangrijkste feiten op een rijtje:

26 augustus is het weer zover: dan staan ons eigen Velocitastoernooi op het programma! We hopen natuurlijk dat jullie er allemaal zin in hebben en ook aanwezig zijn! Mocht je onverhoopt niet kunnen dan horen wij dat graag van je. Gebruik dan onderstaande knop om je af te melden, dan houden wij daar rekening mee.

"ik wil me afmelden voor het toernooi"

Het toernooi is pas over een paar maanden, maar toch zijn de voorbereidingen voor ons eigen Velocitastoernooi al in volle gang! Binnenkort zullen we via de Velopress en Website nadere informatie verstrekken, en zal de inschrijving starten.

Wil je ook nagenieten van een prachtig toernooidag? Mooi weer, leuke wedstrijden, gezellige bbq en een topfeest!

Frans van Herwijnen heeft weer een fantastische rapportage gemaakt van deze dag. Klik hier

Geen activiteiten gevonden