G-Korfbal

Met trots presenteren wij het G-team van Velocitas

G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Velocitas is buitengewoon trots op haar hechte G-team, dat zich sinds juni 2015 zelfs Nederlands kampioen mag noemen. Tijdens de Nationale Korfbaldagen in Dordrecht wist het team na een zinderende finale aan het langste eind te trekken en de nationale titel mee naar huis te nemen. Ons G-team traint elke donderdagavond van 19.00-20.00 uur onder leiding van een aantal enthousiaste trainers op het Velocitas-veld in sportpark De Bloemerd. Tijdens de wintermaanden (november t/m februari) traint het team door in de zaal en wel op donderdagavond in het Visser 't Hooft in Leiderdorp (dezelfde trainingstijden). Daarnaast is het G-team verwikkeld in een heftige competitiestrijd met een aantal bloedfanatieke teams, die er alles voor over hebben om aan het einde van de competitie de felbegeerde trofee in ontvangst te mogen nemen. In de zaal wordt een aparte competitie gespeeld.

Heb je zin gekregen om ook bij het G-team van Velocitas te komen korfballen, neem dan contact op met VTV Leiden of met Aldrik Frik van Velocitas: 06-50654137 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij het G-team!

2015 10 01 G1