Programma/Uitslagen/Standen

Hierboven vind je de door Onsweb Club plugin die is ontwikkeld in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV).

Deze plugin is bedoeld om verenigingen de mogelijkheid te geven wedstrijd gegevens van hun eigen verenigingen online en eenvoudig op een eigen website te publiceren.

Doordat de plugin is gekoppeld aan de gegevens van knkv.nl database, zal deze altijd up-to-date zijn. Wijzigingen in het het wedstrijdschema zijn direct op de Velocitas website zichtbaar.