(Profiel omschrijving volgt)

Belangrijkste taken:

• Kantine/bardiensten draaien tijdens wedstrijd- en trainingsdagen/avonden
  • Idem tijdens andere verenigingsactiviteiten of feesten
  • Eventueel openen en sluiten van het clubgebouw c.q. complex

Voor verdere informatie graag contact opnemen met Joost Zierikzee (huidige voorzitter Kantinecommissie), Tinka Verhaar (coördinator kantinemedewerkers) of Bert Jägel (voorzitter a.i. Facilitaire Zaken)

Positie: lid TC Wedstrijd- & Breedtesport

Belangrijkste taken:

• Verbindende schakel tussen de trainersstaf selecties en de trainers van de Wedstrijd- & Breedtesport
  • Opzetten en uitvoeren van het opleidingstraject in nauwe samenwerking met de selectietrainers

Voor verdere informatie graag contact opnemen met Michaël Jägel (voorzitter TC Topsport) en/of Anita van Bentum (voorzitter TC Wedstrijd-&Breedtesport)

cid image001 png01D1172E
Afgelopen jaren heeft Petra Maurits voor Velocitas het jaarlijks collecteren geregeld voor Jantje Beton, een belangrijke inkomstenbron voor onze club. Petra heeft aangegeven dat het na deze jaren tijd wordt dat een ander dit stokje zal overnemen. Uiteraard willen we Petra onwijs bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren.