Club van 50

Velocitas is een korfbalvereniging waar gezelligheid en prestaties hand in hand gaan. Het niveau in de gehele vereniging is de afgelopen jaren behoorlijk omhoog gegaan. Deze lijn wil de vereniging graag doorzetten. Daarvoor is kennis en veel inzet nodig, maar ook geld. Dat laatste is nu net iets waar we bij Velocitas niet heel ruim in zitten. Om zaken mogelijk te maken, die anders helaas niet gerealiseerd kunnen worden, heeft Velocitas een club van 50 opgericht.
De Club van 50 is een club van mensen die Velocitas een warm hart toedraagt en bereid is om jaarlijks 50 euro of een veelvoud te schenken aan de club.
Met het geld wat de club van 50 doneert worden korfbal gerelateerde zaken gesteund die anders niet mogelijk zijn. Dit jaar is door de club van 50 een bijdrage geleverd om het scorebord te kunnen aanschaffen. Om nog meer zaken voor Velocitas te realiseren is het belangrijk dat de club van 50 blijvend wordt ondersteund door de huidige clubleden en ook hopen wij dat nog meer leden zich aanmelden bij de club van 50 om voor Velocitas zaken mogelijk te maken die anders niet mogelijk zijn. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het inhuren van experts, organiseren van clinics, opleiden van trainers ,aanschaf dugouts etc. Alles om de kwaliteit omhoog te brengen voor iedereen van Velocitas .
Om heel Velocitas op een hoger niveau te laten korfballen en zaken aan te schaffen die anders niet haalbaar zijn vinden wij het fijn als men lid wordt van de club van 50.

Wilt u meer informatie dan kunt u kontakt opnemen met Gerard de Boer.

Geen activiteiten gevonden