Wilt u uw naamsbekendheid in Leiderdorp en omgeving vergroten? Wilt u dat uw bedrijf een sportief imago krijgt? Wordt u dan partner van Velocitas, de korfbalclub van Leiderdorp, tevens een van de grootste verenigingen van de omgeving met ca. 400 leden.

Binnen Velocitas zijn er vele vormen van partnership mogelijk en we bedenken telkens weer nieuwe varianten. Het plaatsen van een reclamebord, kledingsponsor, een advertentie in ons clubblad, een banner op onze website, etc. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Naast de ondersteuning van de club zal Velocitas uw merk uitdragen naar buiten waardoor er een perfecte combinatie wordt gevormd.

Wellicht hebt u zelf wel een idee waarmee we samen het partnership maximaal kunnen uitdragen, wij staan altijd open voor uw ideeën.

Graag zouden we met u in gesprek komen. De leden van de Commissie Commerciële Zaken van Velocitas geven u graag meer uitleg over deze partnership. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een uitgebreid overzicht de mogelijkheden binnen Velocitas zijn beschreven in het document ‘partnership bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp’. Dit document is via deze link te downloaden.