Plaatje Fotoactie WEBsite
Een aandenken!

Het sparen van onze sportplaatjes is al heel erg leuk, maar wat dacht je van een mok, poster of sleutelhanger met je eigen sportplaatje?
Bestel deze unieke items uiterlijk vrijdag 13 april en haal ze vanaf maandag 7 mei op bij de club!

En natuurlijk doe je dit voor de club, want een percentage van de winst is voor ons.
Betalen doe je vooraf contant of je kan het overmaken naar het rekeningnummer van Velocitas.

Vul het formulier in  en lever die in bij Fay kremer, Rick Haneveld van de A5 of in de kantine.

De formulieren kan je zelf printen of opvragen bij Fay of je kan ze ook in de kantine verkrijgen.

Vast bedankt namens Commerciële zaken
Marcel van Bentum en Roy Mahadew