Om half negen vanochtend stonden er vijf enthousiaste trainers klaar bij basisschool de Leeuwerik om de jongste kinderen korfballes te geven.

232 superenthousiaste en onvermoeibare kleuters in de leeftijd van 4 tot 6 jaar hebben in groepjes van 10 per trainer kennis gemaakt met de basisbeginselen van het korfbal.
Elvira, Jasper, Jop en Maurice ontzettend bedankt voor jullie inzet vanmorgen, jullie zijn toppers!

Daarnaast zijn er in de aanloop naar het mogelijk maken van deze korfbalclinics een heleboel Velocitanen die mij hierbij hebben geholpen, en ook hun wil ik ontzettend bedanken!

Redelijk gesloopt maar absoluut voldaan zeg ik: op naar de volgende school!