Velocitas 1/2

Selectie Velocitas 1/2

Velocitas 1 2

Heren: Kevin de Boer, Ivar van Driel, Joachim Jägel, Pieter Paardekoper, Thomas de Boer, Per Bosman, Tom Glasbeek, Vincent van Westerop

Dames: Christel Zwanenburg, Jet van Osnabrugge, Simone Laman, Debby Halvemaan, Amanda Pikaar, Lianne van Meurs, Liesbeth van den Berg, Kelly Bavelaar, Lian van den Berg

Trainer/Coach: Leo van de Bos, Arno van Haarlem

Teambegeleider: Joke de Boer

Verzorger: Annelies Haasnoot

Met trots kunnen wij meedelen dat Praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk en Velocitas hebben besloten om dit seizoen weer te gaan samenwerken.Daarbij zijn ze ook voornemens als sponsor van Velocitas te gaan optreden. Waarvoor bij voorbaat onze dank.

Voor alle leden van Velocitas houdt het praktisch in, dat er elke dinsdagavond in ons clubgebouw een blessurespreekuur zal worden gehouden van 18.45 uur tot 19.45 uur. Brechtje van Eijck zal namens fysiopraktijk Ommedijk het blessurespreekuur gaan verzorgen. Tijdens het spreekuur kun je vrijblijvend terecht om door de fysiotherapeut jouw blessure te laten beoordelen. Het kan mogelijk zijn, dat je verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zult hebben. Natuurlijk kun je hiervoor terecht bij Praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk.

Maar uiteraard is in geval van een verdere behandeling de keuze voor de fysiotherapeut vrij. De kosten, die gemaakt zullen worden bij een eventuele verdere behandeling, zijn voor eigen rekening zijn.

Wanneer je gebruik wilt maken van het spreekuur is het van belang, dat je eerst een telefonische afspraak maakt met Brechtje van Eijck. Hierbij moet je duidelijk vermelden dat je een afspraak wilt maken voor het blessurespreekuur van Velocitas. Dit om misverstanden en teleurstelling te voorkomen (vol=vol).

Er is een afspraak gemaakt, dat spelers van de selectieteams van Velocitas (1, 2, A1, A2) voorrang krijgen op het spreekuur.

Selectiespelers zullen t.b.v. een verdere fysiotherapeutische behandeling binnen 24 uur in de praktijk terecht kunnen. Voor alle overige leden geldt hiervoor een periode van maximaal 48 uur.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kelly is Coördinator Medische Zaken en contactpersoon met de fysiotherapeut van de fysiopraktijk Ommedijk.

Namens de TC’s,

Kelly Bavelaar & Michaël Jägel