Velocitas E5
Op deze mooie laatste zaterdag van de vakantie stonden de kanjers van de E5 al vroeg helemaal klaar in de hal van Madjoe. Vastberaden om net als de vorige keer (8-3) even goed te laten zien wie er deze wedstrijd de baas zou zijn.

De hele week was er hard getraind door de 5 spelers van de E5. De schoten, doorloopballen en strafworpen zaten er goed in. We waren er klaar voor!

Om half 10 stonden Emma, Lizette, Zarah, Thijs en Karlijn klaar voor de tweede wedstrijd in de zaal. Winnen wilde dit jaar voorlopig nog niet lukken maar we hadden er zin in. Het was een beetje spannend want we wisten dat we vandaag misschien wel zouden kunnen winnen.
We liepen warm, schoten wat, oefende onze strafworp nog een keer en daarna waren we er helemaal klaar voor.
In het eerste kwart kwam Thijs erachter dat hij best wel kon scoren. Zarah ontdekte dat ze ondanks dat ze als heer speelde best makkelijk de bal kon onderscheppen en Lizette wist met haar schijnbewegingen haar tegenstander helemaal gek te maken. Bij rust stond het 2-3, we waren klaar om te gaan winnen. Emma tikte alle ballen bij de tegenstander weg waardoor Karlijn er nog eentje in kon gooien.
Het werd nog een beetje spannend maar uiteindelijk hebben we gewonnen met 3-5. We waren super blij! Na de wedstrijd werden er wat dealtjes gesloten met de ouders over Mac Donalds en ijsjes om te vieren dat we eindelijk de winst behaald hadden. We gaan nu weer hard aan de slag om de volgende winst binnen te halen, we hebben er zin in!